fredag 20 december 2013

Tweet by Andreas Lindén

Andreas Lindén (@Lindenandreas<https://twitter.com/Lindenandreas>)

2013-12-20 18:37<https://twitter.com/Lindenandreas/status/414087177975648256>

Om du har problem med att köra om en cyklist - kontakta körskola. Om du blir stressad av att hamna bakom en cyklist - kontakta psykolog.


[http://tapbots.net/tweetbot/email/icon_tapbot.png]<http://tapbots.com>

måndag 9 december 2013

Flytt och tior

Vi är mitt i en flytt just nu och i helgen fick cyklingen stå tillbaka till förmån för flytten. Förutom tre timmars distans i lördags blev inget mer cyklande. Gårdagen ägnades uteslutande till flytten vilken gick över förväntan tack vara hjälp från familj och vänner.

Denna vecka tänkte jag försöka få ihop tre stycken tröskelpass och första passet avverkades i morse. Kom ur sängen nästan en timme senare än planerat. Jag tror kroppen var sliten efter flytten i går. Benen ville heller inte riktigt spela på samma lag när jag väl kom i gång med mina tior. Efter den första tian vaknade benen i alla fall till och jag kunde genomföra alla fyra tior med en snitteffekt mellan 321 W och 324 W.

lördag 7 december 2013

Distans




Skickat frÃ¥n min iPhoneGodmorgon! Då bär det strax av på dagens distans. Blir lite kortare än vanligt idag eftersom vi är mitt i flytten. Räknar med tre timmar. Hasta luego!

torsdag 5 december 2013

Träning

I går blev det ett distanspass på drygt fyra timmar vilket kändes helt ok faktiskt. Inte allt för trött efteråt. Jag tycker faktiskt att fyra timmar brukar vara helt ok men det är när man skarvar på upp mot fem timmar som det börjar bli jobbigt. Även fast tempot är anpassat för tiden. Problemet är att jag inte kan motivera mig att köra fem timmar. Redan efter fyra timmar tycker jag att jag förtjänar ett diplom för väl utfört arbete.

I morse blev det dock ett beskedligare återhämtningspass på 1 timme. Passade också på att stanna till hos veterinären och boka en tid för Pirac. Han har en vårta på ena ögat som växer och har blivit så stor att den börjar störa honom.

I morgon har dom lovat snöväder och då ligger nog trainern nära till hands i stället för att brottas i trafiken med plogbilar och övriga trafikanter.