måndag 11 juli 2011

Ingen blogg utan inlägg

Har varit pinsamt dålig på att blogga senaste veckan men det hänger liksom ihop med cykelinspirationen. Om den är dålig, är blogginspirationen också dålig. Är fortfarande inne i en formsvacka. Ja, eller jag vet inte om svacka är riktigt rätt ord. Det känns snarare som en dalgång, minst. Funderar inte så mycket på om och när formen skulle kunna komma tillbaka men konstaterar iaf att det är så trist att cykla när det går sakta.

I går blev det ett distanspass i den 25-gradiga värmen och det var väldigt, väldigt trevligt. Är inte alls motiverad att köra intervaller eller hårda tempolopp (finns det lugna tempolopp?) när pulsen konstant är på rött. Planen är att köra en del distanspass, både lugna och lite hårdare, fram till Tour of Jämtland. Men speciellt många intervallpass finns det inte med i planeringen.

Passade på att fira min födelsedag förra veckan och fick ett celebert besök av en liten Emma. Efter besöket blev hon dock mera känd som Glassmonstret :-)

2 kommentarer:

  1. Så märkligt det kan va. Själv har jag varit förkyld i 12 dagar och minst sagt klättrat på väggarna, bara längtat efter puls på rött.
    All cyklematerial är tokputsat för att minska abstinensen.
    Första passet igår, fan vad kondis är färskvara...

    SvaraRadera
  2. Mina cyklar är också skinande rena. Eftersom det i princip inte är några tävlingar under semestern kan man vara förkyld i fred utan att missa några:( Vi kanske ses på Krafttrampen i Skellefteå (om vi är friska då)?

    SvaraRadera