tisdag 9 oktober 2012

Kort cykeltur

Motivationen har varit skral en rätt så lång tid nu men i kväll tog jag tjuren vid hornen och sadlade crossen. Tog sikte på en grusväg som var rätt ok trots de senaste dagarnas regnande. I början av passet la jag märke till att kedjan inte gick riktigt rent som den skulle men struttsade genom átt höja volymen på min talbok i stället för att ta reda på vad som var problemet.

Efter kanske en och en halv mil så försvann motståndet i trapporna och jag trodde först att kedjan hade hoppat men efter några desperata försök med växlarna så förstod jag att kedjan inte längre var på plats. Den hade helt sonika gått av så jag sadlade apostlahästarna i stället och vände på ekipaget riktning hem. Så klart var jag säker på att hitta kedjan. Inte för att monta på igen men iaf för att använda som mått på längden för den nya kedjan. Av någon märklig anledning hittade jag inte kedjan.

Eftersom det var för långt hem för apostlahästarna så slog jag en signal till Linda som tappert mötte upp med Forden. I morgon blir det alltså lite mek och kanske jag samtidigt passar på att tvätta stackars crossen.

4 kommentarer:

 1. Intressant att du nött ut kedjan utan att träna?!

  SvaraRadera
 2. Undviker man att tvätta en cykelcross under en väldigt lång tid så ber man om det.

  SvaraRadera
 3. Morotskakorna tar ut sin rätt...

  SvaraRadera
 4. Tresiffrigt är ju respekt :-)

  SvaraRadera