onsdag 25 april 2012

Det närmar sig

Årets första race närmar sig och till helgen drar Hammarö 3-dagars igång. Det är en ny bakantskap för mig och det ska bli riktigt kul. Känner mig lite tung i kroppen och rosslig i halsen men är det nåt på gång eller bara premiärnerverna som spelar ett spratt? Vi får se.

Träningen har flutit på bättre än bloggningen sista tiden. Har dragit ner på träningsvolymen och lagt lite mer intensitet på träningen. Ingen monsterintensitet som spurter och syraträning (fy fn) men iaf lite tröskelträning utomhus på temporaketen.

Har också införskaffat en Garmin Edge 800 som jag passar på att utforska. Valde länge mellan 500 och 800 inna valet föll på 800. I efterhand är jag inte helt övertygad att 800 var värd det extra höga priset men det kanske blir det när jag väl kärt mig lite mer om grunkan. Själva navigeringsfunktionen vet jag inte om jag har så stor nyaa av i Norrland men på Mallis kanske det fyller en funktion. Det får jag veta om ett par veckor när det bär av till cykelön och det ska bli vansinning skoj och dessutom en bra uppladdning inför kommande SM i juni.

1 kommentar:

  1. Vi åker på fredag och är i tre veckor, när kommer du ner och vart ska du bo?

    SvaraRadera