fredag 15 april 2011

Äntligen på Mallis

Kom ner till Mallis vid lunchtid i går och trots att vi åkte med Norwegian gick resan helt utan missöden (jo, det är sant). Alla var förstås riktigt ivriga att få komma ut på en cykelsväng i solen. Alla hade vi någ en eller flera nya prylar som skulle testas och utvärderas. Incheckningen och en snabblunch avklarades och sen snabbt ombyte innan det bar iväg.

Samma premiärtur som förra året: Bunyola (eller nåt), Soller och Valldermosa. Idag blev det en lite längre tur med lite plattåkning men mest körning i bergen.

Har haft lite strul med cykeln som har ordnat sig nu men det började redan när jag monterad ihop cykeln och upptäckte att jag glömt distansen mellan bodyn och kasetten och då blir det ett glapp. Växklarna fungerar inte som dom ska och det är ett konstant skramlande. Men det visade sig att det öppnat en ny butik i Bunyola och dom fixade till slut en distans.

Nästa problem var växlarna som inte ville gå rent hur jag än justerade och skruvade. In på samma butik som i går (som även sålde Fuji SST 1.0 som jag kör på) där mekenaikern konstaterade att jag vänt kedjan åt fel håll som han fixade och nu verkar dom gå rent och fungera som dom ska.

Nu sova :-)

1 kommentar:

  1. Kanske mekkurs nästa...
    Ovala hjul har en viss inverkan också, men det ser onekligen nice ut uppe på pugen även iår, Per ser lite sliten ut och Johan verkar ha liftat med en bil upp så pigg han verkar

    Trötta ut er nu, så ansluter vi andra snart

    SvaraRadera