onsdag 20 april 2011

Vattenläcka

Har ett svagt minne från i natt att det lät som att man skottade vätten utanför mitt och Simons hotellrum men inget mer än ett minne. I alla fall tills vi vaknade i morse och Simon läste upp ett sms från våra grannar Per och Johan (från Nybyn) där det stod nåt i stil med cencur... vattenläcka i rummet. flera cm vatten på toan och i sovrummet cencur...

Lång historia kort så fick Per och Johan en ordentlig vattenläcka från toastolen vid ett-tiden i natt och vatten forsade inte bara in i deras rum utan även utanför och ner till repan som ligger våningen under. Inte så kul så i morse fick dom byta rum och valde att ta det lite lugn och göra flytten innan dom stack ut på dagens runda så jag, Simon och Daniel for iväg utan våra vattenkamrater.

Efter en verkstadsstopp på cykelbutiken i Binisalem för smorning av Daniels cykel och en lunch med Umeåkamrater i Alcudia kunde vi summera till dryga 6 timmar och 18 mil. Faktsikt en ganska typisk runda för resan. I morgon hotar prognosen med regn så kanske vi lägger in en liten vilodag. Det börjar bli dags.

I kväll kommer det påfyllning med fler kamrater från umeå när Jonas och Marie anländer. Hoppas jag orkar vara vaken.

4 kommentarer:

 1. Tja Mats,

  vore kul om du kunde få med hela Team Norrbotten
  till Umeå 28-29 Maj och utmana GCK. Snacka med killarna.

  Mvh Jocke

  SvaraRadera
 2. Tyvärr krockar BB med Luleå CK:s arrangemang (Majrundan) och de från TN som jag pratat med kommer att köra i Luleå utom möjligen något enstaka undantag. Nästa år kanske det går att göra om planeringen så att racen inte krockar.

  SvaraRadera
 3. Ok, men alla tävlingscyklister som körde på
  veteran Sm förra året borde väl hellre köra
  en riktig 15 mils tävling istället för att
  rulla 6 mil på motionstävlingen? Ni var väl över 20 st ifjol när ni blev Sveriges bästa
  veteranklubb.
  Är det omöjligt att flytta fram eller bak Majrundan en helg så att fler kan komma ner till Umeå? Majrundan finns väl inte i någon kalender?

  Mvh Jocke

  SvaraRadera
 4. Vi har ju inte så många tävlingar här uppe så det är olyckligt att dom krockar. Hoppas att det går att undvika nästa år. Några av oss från TN kommer att köra BB även detta år men långt i från alla.

  SvaraRadera