onsdag 10 augusti 2011

Säsongen 2011

Träningsmässigt är det långt till säsongsavslut men tävlingsfronten blev det inte mycket av denna säsong. Feberinfektioner, förkylningar och överbelastning har dominerat sedan början av juni. Har egentligen bara haft ett par träningspass sedan SM-tempot före midsommar och formen är förstås helt bortblåst.

Verkar som att knäet som varit inflammerat har börjat läka och jag har kunnat köra lite lätt cykling och det känns väldigt roligt och skönt. Trots att det har varit kyliga pass med långa fingrar och ben. Försöker få tid hos någon knäspecialist för att få en bedömning av knästatus innan jag börjar brassa på ordentligt men det verkar sitta långt inne med vårdgaranti och allt.

För mig var Tour of Jämtland säsongens huvudmål på cykelfronten och när jag i sista minuten beslutade mig att avstå pga av knäet hängde läppen långt ner en lång stund efteråt. Det finns säkert en ny upplaga nästa år men åren går och jag blir knappast yngre till nästa år heller. Sånt är livet och mycket värre saker händer runt om oss hela tiden.

Såhär sista dagarna på semestern kan jag konstatera att den varit helt perfekt (förutom knäskadan förstås) och jag känner mig redo att möta hösten. Rätt var det är sitter man där på trainern och dreglar sig igenom intervallerna och tycker att det är rätt ok.

Nu ska jag svulla tachos :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar