lördag 3 september 2011

Broarna runt

Är ett motionslopp som startar i Kramfors och går sedan via Sandöbron och Högakustenbron. Arrangörerna hade utlovat 150 km men på min GPS stod det 12,4 mil när jag kom i mål. Kom loss från klungan med en utbrytarkamrat från ART under andra varvet och vi kämpade på ordentligt men fick inget större avstånd till klungan som vi kunde se hur dom jagade oss hela tiden.

När jag trodde det var ca 4 mil kvar visade det sig vara endast 10 km kvar och strax innan kom det upp en åkare från klungan som kunde hjälpa till att hålla farten uppe och eftersom det bara var 10 km kvar var det ingen idé att spara på krutet. Det var en trasslig målgång så jag brydde mig inte om att spurta utan drog ända fram till målrakan och rullade i mål som nr. tre. Var nog ytterligare ett steg framåt och det var faktiskt riktigt skönt att få bli trött i benen för senast som det skedde var nog på VR i juni.

Har haft lite svaga tankar om att eventuellt byta till veteranlicens och köra veteran-cups finalen i Tidaholm nästa helg men problemet är att det är så förbaskat långt att åka från Umeå så jag börjar vackla. Jag får se... Annars är nog tävlingssäsongen över för i år. Men nästa år, då...

3 kommentarer:

 1. ... jävlar!

  Skulle bara avsluta ditt inlägg ordentligt. ;-)

  SvaraRadera
 2. ...vad?
  Skulle jag vilja avsluta den för att få reda på vad som händer nästa år?

  SvaraRadera
 3. Tom, tack för din komplettering. Nästa år, då jävlar :-)

  SvaraRadera