torsdag 11 april 2013

Inledningen på Mallis


Nu har vi hunnit med några dagars cykling på Mallis, Jag, Linda, Johan, Henrik och Per. Idag stack jag iväg tidigare på morgonen och fick köra själv eftersom jag ville komma hem och ha lite kvar av dagen. För mig blev det en rätt lugn runda på tre timmar och det är lite lustigt att tre timmar här är en kort runda men hemma så är det en lång runda (iaf för mig). Allt är relativt som man brukar säga.

I morgon planerar vi att köra en längre runda tillsammans med några ungdomar från Fuji teamet som är här nere också fast bor på ett annat hotell här i Can Pastilla. Vi har inte bestämt starttid men jag gissar att kl 9 kan vara lämpligt att utgå från. Dagens huvudatraktion är Sa Calobra men bvägen dit blir krokig och kommer att gå via Bunyola, Soller, Piggen och slutligen ner till botten på Calobra. Fullt ös upp pch sedan hem till hotellet. Har inte räknat på tiden så noga men gissar att det landar på ca 6 timmars effektiv cykling.

För övrigt bor vi på ett väldigt prisvärt hotell för 40 Euro per rum och dygn inklusive både frukost-, middags- och glassbuffé. Den sistnämnda inte att förringa J

5 kommentarer:

 1. Vad heter hotellet. Är det där Pelleplutt brukar bo eller nått annat?

  Skit, snart är vi också där och "glassar"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi provar ett helt (för oss) nytt hotell i år som hittills verkar lovande.

   Radera
  2. Välkommen ner till värmen :-) När kommer ni ner?

   Radera
 2. Det är av glassen ni blir magsjuka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svenska avundsjukan ;-) Nä skämt å sido så är det väl en risk som vi tar. Men efter en veckas ohämmat glassätande har vi fortfarande klarat oss (peppar, peppar).

   Radera