måndag 29 april 2013

Repotage

ÖP uppmärksammade helgens cykeltävlingar på Hammarö i ett repotage i dagens tidning. Se hela inlägget


5 kommentarer:

  1. Grattis gamle man, kring 40, kul skrivet i ÖP. Jag är mäkta imponerad av din prestation, hur är det möjligt att tampas med fullblodsproffs?

    Jag ser detta som två sätt att se det på, antingen är Sverige-eliten helt värdelös (i vart fall lite värdelös) då en gubbjävel är på tredjeplats i ELIT klass, eller så är det gubben Nygren som är en talang ut i fingerspetsarna som borde börjat cykla då han var 14år. Men å andra sidan så hade du förmodligen då varit insnärjd i cykelträsket med allt vad det innebär med dagens vetskap om både det ena å det andra, så det är nog lika bra att du började sent och har detta som en "hobby".
    Men åter igen, satans bra cyklat

    SvaraRadera
  2. Klart att det finns väldigt många i elit som cyklar åttor runt mig när som helst men diverse tillfälligheter och en envishet utöver det hälsosamma räckte till en lyckad helg denna gång. Tack!

    SvaraRadera
  3. Per Nilsson - Team Norrbotten30 april 2013 kl. 07:42

    Jag har sagt det förr, men det tål att upprepas - Stort Grattis!

    Efter din målgång var jag och Petter osäkra om vi skulle avundas din förmåga att ta ut dig - eller vara glada att vi inte har den.

    Ang "tillfälligheterna" är du ödmjuk. Tempoloppen lär du inte ha varit i toppen pga tillfälligheter. Och vad gäller linjeloppet var det ingen slump att du hamnade i rätt utbrytning, och av vad jag såg var du ytterst delaktig i att den höll tillräckligt länge. Så släpp ödmjukheten och brösta upp dig - gubbfan.

    Så i brist på egna resultat från helgen (trött, dum och lat) fortsätter jag glädjas åt dina, synd bara på kläderna! ;)

    SvaraRadera
  4. Tack Per :-) Angående förmågan att ta ut sig: Det är skitjobbigt att ta ut sig så undvik det :-)

    SvaraRadera
  5. Grattis Mats!!! Du är grym!
    Lycka till med säsongen!

    SvaraRadera